Træning i januar og februar eller så længe vi har strenge Corona restriktioner:

Mandag og onsdag starter vi fra Greve Idræts Center kl. 17:30
Fredag starter vi fra Greve Idræts Center kl. 16:30

Søndag starter vi fra Strandparken kl. 09

Træningsprogrammet er målrettet mod alle som primært vil træne op mod distancer mellem 10 km og maraton. Jo længere målsætnings distance, des vigtigere at få løbet nogle længere (og rolige) ture mellem 15 og 25 km. Dette kan med fordel gøres søndag morgen fra kl. 08.

Mandag er en rolig dag med en lille smule tempo. Onsdag, fredag og søndag er kvalitetspas, hvor man møder frisk og velhydreret til træning. Det er vigtigt at I har en god fornemmelse af følgende tempi for jer selv: Vo2max, AT (anaerob tærskel), halvmaraton og maraton pace. Se skemaet nederst og vurdér hvor I er i denne fase. Det ændres til det bedre i løbet af de kommende måneder. Selvstændig styrketræning er sammen med god søvn, mindre stress, ernæringsrigtig kost og teknik træning vigtige parametre i den samlede træning    

God fornøjelse med træningen i 2021

https://docs.google.com/document/d/1DrNbDbZAhPDzNSJCC1RBCUQlaRYvNTLdKQ5jvEGPhMw/edit?fbclid=IwAR3kmiAUEEBrWhLcTveGkdM62AipXJaTnVYexDfd8Ou0hw2scTY8znG0KWE