Hold 2, 19. nov

Tak for godt fremmøde til vores møde om træning og målsætninger for første halvår 2015. Vores overordnede udfordring er et ret stor spænd i ambitioner, træningsmængden og hvornår vi ønsker at toppe. Det skal dog ikke afholde os fra at få et godt træningsforløb samt sikre vores fælles målsætninger: god velvære, at være skadesfri, sociale aktiviteter og hjælpe hinanden gennem vinterens træning.

Dejligt med ambitiøse målsætninger på halv- og helmaraton. På maraton spænder vi fra sluttider på 3:08 – 4:10 og halvmaraton på 1:27 – 1:40. Vi træner mod at toppe til Hamburg M 26apr eller Købehavn M 24maj. På halvmaraton kunne BT ½M 26apr eller Sydkystløbet 31maj være målsætninger.

Der vil være mulighed for diverse testløb i løbet af vinteren/foråret: Sparta testløb, Hedelandsløbet, crossløb, Berlin ½ M og andre løb (se datoer i træningsarket).

Vi deler de næste 5 måneder op i 4 faser, som skal sikre en formtop fra slutningen af april og frem til udgangen af maj. Vi kommer til at løbe de lange mandagsture i tempo 5:00-5:15, der vil være indlagt korte intervaller, bakker, fartleg og styrkeøvelser om onsdagen, mens søndagen bruges til længere AT intervaller. Fredage løbes med hold 1, 3 eller 4 hvad der nu passer ind i planer og temperament. Mandagsturene lægges så man kan dreje af og nøjes med 12 km.

Den ugentlige mængde af km bør ligge på 45-65 km hvis ambitionen ligger på maraton omkring 3:30. Halvmaraton løbere kan skære i km tallet mandage og fredage. Afgørende for succes er stabilitet og mange AT km fra februar og frem. Kan man samtidig få flettet tekniktræning og styrketræning ind i ugens program, så vil jeg (næsten) garantere at man når sin målsætning.

I Google arket kan I se det foreløbige maratontræningsprogram for hold 2. Dokumentet vil blive justeret løbende af trænerne. Det er let at kopiere arket hvis I vil bygge jeres eget program op.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lmgGPPzhfxwexoDnrbGaaf3Mv37-BKvtbej4dAUnWH4/edit?usp=sharing

Held & lykke med målsætningerne frem mod sommer 2015

Steen x 2 og Thomas