Uge 13

Nu er der kun en lille uges tid til VM, så træningen i den kommende uge bliver lidt speciel. Den fysiske form kan vi ikke ændre ved, vi ønsker ingen skader og kan med fordel bruge tid på mental træning. Husk at spise/drikke fornuftigt sidst på ugen op til løbet, se en kortfattet guide hér.

Bemærk at vi bytter om på træningsindhold mandag og onsdag, så vi har længere tempo-pause frem til lørdag.

Fra uge 14 er der træning frem mod maraton i Hamburg og København, så nogle af mandagsturene vil blive meget lange, men med mulighed for at ”stå af” efter 12-14 km. Vi kommer fremover til at bruge mere tid på kombitræning, hvor vi kombinerer vores løb med crossgym øvelser.

Mandag kl. 18:00
Ca. 12 km. Korte stigningsløb, tempoløb og lidt fartleg.

Onsdag kl. 18:00

Ca. 12 km. Roligt tempo, ca. 5:00 pr. km.

Fredag kl. 16:15

Ingen planlagt træning. VM halvmaraton løbere slapper af og kan selv løbe en let tur på 3-5 km torsdag eller fredag.

Lørdag kl. 12:55

21,095 km gennem Københavns gader. Højt tempo, høj puls, koncentration, mentalt overskud, positive tanker. Tusindvis af tilskuere, solskin og live musik hjælper os på vej. God fornøjelse til alle deltagere og hepperesmiley

Søndag kl. 9:00

Ingen planlagt træning.

På vegne af træner-teamet
Thomas